Image Alt

Over ons

Over ons

PMA Manufacturing heeft ruim 30 jaar ervaring in het bewerken van met name gietijzer, smeeddelen en aluminium extrusie. In dit werkgebied kunnen we alles bewerken: Van eenvoudige producten tot complexe onderdelen. Onze specialisatie ligt in de middelgrote series van met gewichten tot ± 100 kg en in productiebatches van ± 100 tot 5000 stuks/serie. Met een groep van 30-35 gedreven medewerkers werken we in de productie volgens het 2 of 3 ploegen systeem.

Wij willen graag in een zo vroeg mogelijk stadium van het ontwikkelingsproces betrokken worden, om samen met de klant de beste oplossing te realiseren.

David Coolen|

Algemeen directeur PMA Manufacturing

Stakeholders

Onze selectieprocedure voor stakeholders is voor ons belangrijk. We selecteren alleen stakeholders die aan onze kwaliteitseisen en leverafspraken kunnen voldoen en deze nakomen. Daarnaast is een betrouwbare, transparante en integere werkwijze belangrijk. Doel is altijd om een lange termijn relatie met elkaar aan te gaan.
Met stakeholders die aan deze eisen voldoen maken we heldere afspraken. Onderdeel van deze afspraken is dat zij jaarlijks worden beoordeeld op prestatie.

Werkwijze

Aanvraag voor nieuw product

Aanvraag voor bewerking en behandeling van een nieuw product: Ondersteuning in product ontwerp, materiaalkeuzes, kwaliteitsniveau en toleranties.

Aanvraag voor bestaand product

Aanvraag voor bewerking en behandeling van een bestaand product: Ondersteuning in productiviteitsverbetering, kwaliteitsverhooging en kostenreductie.

Aanvullende diensten

Het ontwerpen van opspangereedschappen en verspanende gereedschappen. Het automatiseren van productieprocessen.

Opstellen begeleidingsmap volgens APQP

Het vastleggen van de benodigde processen, CNC-programma's, meetgegevens en reiniging-en verpakkingsvoorschiften. Alle informatie wordt door ons in het ERP-systeem ingevoerd.

Manders Group

De Manders Group is in 1984 opgericht. De groep bestaat uit zeven onafhankelijke bedrijven verspreid over de hele wereld. Elk bedrijf heeft specifieke capaciteiten en de flexibiliteit om totaaloplossingen te bieden. Van het bewerken en behandelen van gietwerk, smeedwerk en aluminium onderdelen tot het ontwikkelen en leveren van geïntegreerde systemen en installaties voor industriële automatisering. Bij de bedrijven van de Manders Group werken gezamenlijk meer dan 500 specialisten in diverse disciplines en verdeeld over 5 landen.
In totaal is er ca. 50.000 m2 aan productie- en kantoorruimte. De groep beschikt over een sterke financiële basis.
Doordat PMA Manufacturing alles verzorgd, wordt er in dit zeer efficiënt proces, constante hoogwaardige kwaliteit en veel tijdwinst behaalt.