Über uns

Home > Corporate menu > Over ons

PMA Manufacturing BV

PMA manufacturing bv is in 2009 gestart uit een overname van een verspaningsbedrijf en een finishing bedrijf, waarbij het finishing bedrijf zelfstandig verder is gegaan. Het verspaningsbedrijf is samengevoegd met een aluminium profiel bewerkingsbedrijf. Het resultaat hiervan is PMA manufacturing bv; Specialist in staal en aluminium bewerkingen.

Door PMA manufacturing bv onder te brengen in de Manders goep, bestaande uit meerdere internationale bedrijven, beschikt het over een zeer uitgebreid global network en staan er altijd meerdere technische specialisten klaar ter ondersteuning in de automatiseringsconcepten. De Manders Group vertegenwoordigt 7 bedrijven in 5 landen met ruim 400 medewerkers.

Naast het CNC bewerken van metaal en gietijzeren componenten en het (sub-) assembleren van onderdelen, is er een engineeringsafdeling waar vanaf het allereerste klantencontact wordt gezocht naar de beste oplossingen m.b.t. de kosten en de kwaliteit van de te bewerken producten. Onze engineers worden hierin ondersteund door middel van CAD CAM en CNC simulatiesoftware.

PMA manufacturing bv verzorgt samen met DMC manufacturing de machinale bewerkingen binnen de Manders Group.

PMA manufacturing bv beschikt over ± 5000 m² productievloer en 400 m² Engineering & Werkvoorbereiding. Er staat een 25-tal CNC machines voor de bewerking van staal en gietijzer. PMA manufacturing bv beschikt tevens over 3-4 & 5-assige CNC frees- en draaimachines en een 9- assige aluminium buigmachine. De productie wordt door een centraal ERP-Systeem ondersteund voor een correcte afwikkeling van de orders.